Rouwartikelen

Een troostend gebaar, voor jezelf en anderen

Bestel je graag bloemen, overweeg je een gepersonaliseerd aandenken of wil je afscheidsfoto’s laten maken?
Wij werken samen met gepassioneerde mensen die je helpen om meer waarde te geven aan het afscheid.

Rouwboeket fleurig
Bloemenpracht

Zeg het met bloemen

Een persoonlijk rouwboeket als steunbetuiging tijdens de uitvaart betekent erg veel voor rouwende families. Laat je het liever bezorgen op een ander tijdstip of bij de nabestaanden thuis? Dan wordt ook daar voor gezorgd.

Bestel bloemen
Troostgeschenken

TROOSTGESCHENK ALS LIEFDEVOLLE STEUN IN TIJDEN VAN VERLIES

In momenten van verdriet en verlies kunnen woorden soms ontoereikend zijn.Onze troostgeschenken zijn zorgvuldig samengesteld om troost en steun te bieden aan degenen die rouwen.Ze zijn een tedere herinnering aan de liefde en zorg die we delen, zelfs in moeilijke tijden.

Ontdek troostgeschenken
Urne Beveren Haasdonk Kruibeke
Kunststukken

Urnen en mini-urnen

Je kan bij ons kiezen uit een uitgebreide collectie. We zijn bovendien zeer trots op onze exclusieve samenwerking met keramisch kunstenaar Marc Robbrecht. Hij creëert unieke handgemaakte producten.

Andere partners:

Rouwartikelen ring diamant
Maak het persoonlijk

Gepersonaliseerde rouwartikelen

Het is mogelijk je dierbare te herinneren met een persoonlijk aandenken. Denk aan een sieraad, sculptuur of glasreliek waarin je een klein beetje as bewaart. Of een vingerafdruk, verwerkt in een juweel. Zo blijft de overledene altijd dicht bij jou.

Inspiratie:

Verwerk je liever de bloemen van de uitvaart in een blijvend aandenken, ook dat kan.

Afscheids-, rouw- en herinneringsfotografie

Foto’s genomen in de periode voor of tijdens het afscheid kunnen ontzettend waardevol zijn. Het zijn tastbare herinneringen die helpen bij de verwerking, het openen van gesprekken en het bieden van steun. Bij onze huisfotografen Deborah Puylaert (van Cherryblossom D. Photography) en Sven Soetens (van Posi-Tief) kan je terecht voor afscheids-, rouw- en herinneringsfotografie.

Unieke keramische urnen en rouwartikelen.

Sinds 15 jaar maakt Marc Robbrecht unieke rouwartikelen in de vorm van urnen en mini urnen. Steeds uniek en met naast het zinvolle aspect boetseert Marc ook steeds dankbaarheid en voldoening in zijn werken.
De samenwerking met Marc is zo nauw en nog steeds staan we versteld van zijn kunsten. Vraag ons gerust naar de unieke en prachtige mogelijkheden.

Kaatje en Goran Uitvaartzorg Van Raemdonck

Een vraag over onze producten?

Iets in gedachten waarover je hier niet meteen info vond? Dan nog is de kans groot dat we je kunnen helpen. Geef ons een seintje, zodat we de juiste mensen in ons netwerk kunnen aanspreken.

Maak een afspraak
Een overlijden melden?
03 755 12 92